Καλώς ήλθατε στο Supermarket Παναγιωτάς!
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Instagram
Η Εταιρεία

Η εταιρία μας με βάση τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά αποφάσισε να υιοθετήσει μια πολιτική ανάπτυξης που θα την βοηθήσει να παραμείνει στην ανοδική της πορεία και στην επίτευξη των στόχων της.

Σε μια προσπάθεια ανάπτυξης η εταιρία αποφάσισε:

  • Την ανανέωση του στόλου των οχημάτων της, που θα της δώσει την δυνατότητα να έχει πιο γρήγορη και πιο ασφαλής διακίνηση των εμπορευμάτων της.
  • Την διεύρυνση των συνεργασιών της με χώρες του εξωτερικού (εισαγωγές εμπορευμάτων) που θα της δώσει την δυνατότητα να εισάγει αρίστης ποιότητας εμπορεύματα σε συμφέρουσες προς τον καταναλωτή τιμές
  • Την επιπλέον διάθεση οικονομικών κονδυλίων για την υλοποίηση ενεργειών όπως φυλλάδια προσφορών, κληρώσεις διαφόρων δώρων προς τους καταναλωτές .
  • Το άνοιγμα νέων σημείων πώλησης και σε άλλα σημεία του νησιού, τα οποία θα της δώσουν την δυνατότητα να εξυπηρετεί καλύτερα και ταχύτερα τις ανάγκες των πελατών που μέχρι τώρα διανύουν αρκετά χιλιόμετρα έτσι ώστε να  φθάσουν στα 2 μόλις καταστήματα και να ψωνίσουν.  
  • Την προσπάθεια περισσότερων διαπραγματεύσεων στις συναλλαγές της με την βιομηχανία, στοχεύοντας σε χαμηλότερες τιμές της αγοράς των προϊόντων έτσι ώστε να μπορεί ο καταναλωτής να απολαμβάνει ακόμα μεγαλύτερο όφελος από τις τιμές .
  • Την ακόμη καλύτερη υλοποίηση των απαιτήσεων που υπάρχουν από τους φορείς iso και haccp διασφαλίζοντας έτσι ακόμη περισσότερο την σωστή διακίνηση, φύλαξη και διάθεση των προϊόντων, δίνοντας στον καταναλωτή την εγγύηση για την σωστή ποιότητα τους.
Copyright © 2015 Παναγιωτάς ΑΕ
Visa Mastercard Dinnerss Maestro
Haccp"
Σχεδίαση & ανάπτυξη Global Media
Facebook Twitter YouTube
Instagram