Καλώς ήλθατε στο Supermarket Παναγιωτάς!
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Instagram
Η Εταιρεία

Η ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ Α.Ε. είναι εμπορική εταιρεία στον κλάδο τροφίμων και ποτών. Λειτουργεί 2 καταστήματα super market, ένα στον Αρχάγγελο και ένα στο 18ο χλμ Ρόδου Λίνδου στα Αφάντου. Στα Αφάντου, έδρα της επιχείρησης, λειτουργεί το CASH AND CARRY, η κεντρική αποθήκη και το κέντρο διανομής. 

Στα super market ο πελάτης βρίσκει πλήρη ποικιλία αγαθών σε τρόφιμα, ποτά, απορρυπαντικά, καλλυντικά καθώς και τμήμα μαναβικής, κρεοπωλείου, ζεστού ψωμιού, έτοιμου φαγητού και ειδών οικιακής χρήσης. Η εφοδιαστική οργάνωση φροντίζει τα ράφια να έχουν πάντα αυτό που θέλει και όσο θέλει ο πελάτης. Το περιβάλλον είναι ευχάριστο, ο βαθμός εξυπηρέτησης υψηλός και οι τιμές μαζί με τις προσφορές εκπλήσσουν ευχάριστα.

Το CASH AND CARRY προσφέρει στους επαγγελματίες πλήρη γκάμα προϊόντων στην καλύτερη δυνατή τιμή. Οι απευθείας εισαγωγές επαγγελματικών προϊόντων συμβάλλουν τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση.
Η κεντρική αποθήκη υποστηρίζει δίκτυο διανομής στο νησί της Ρόδου αλλά και σε επιλεγμένους πελάτες στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου. Στις περιοχές αυξημένου πελατολογίου υπάρχει δυνατότητα καθημερινής τροφοδοσίας. Για αυτό το σκοπό η εταιρεία έχει στο στόλο της 30 αυτοκίνητα εκ των οποίων τα 19 είναι φορτηγά και τα 11 επιβατικά.

Ο ισορροπημένος συνδυασμός λιανικών και χονδρικών πωλήσεων λειτουργεί τελικά προς όφελος του πελάτη, αφού προσφέρει ευρύτερη ποικιλία προϊόντων, υπηρεσιών και χαμηλότερες τιμές.

Copyright © 2015 Παναγιωτάς ΑΕ
Visa Mastercard Dinnerss Maestro
Haccp"
Σχεδίαση & ανάπτυξη Global Media
Facebook Twitter YouTube
Instagram