Καλώς ήλθατε στο Supermarket Παναγιωτάς!
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Instagram
Η Εταιρεία

Οι Στόχοι μας

Στους στόχους μας είναι να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες μας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αυτό έχει ως απώτερο σκοπό την εξασφάλιση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών μας.

Επίσης στοχεύουμε στην καλύτερη συνεργασία των εργαζομένων απέναντι στους πελάτες με ειδικά επιμορφωτικά σεμινάρια σε αυτούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Επιπλέον βασικό μας μέλημα είναι να παρακολουθούμε και να προσαρμοζόμαστε στις νέες εξελίξεις του οικονομικό- κοινωνικού περιβάλλοντος μας αλλά και στις νέες τάσεις της αγοράς. Όλα αυτά βέβαια με αυξημένη εταιρική  ευθύνη αλλά και προσφορά κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα. (ορφανοτροφείο/νοσοκομείο/άπορες οικογένειες κτλ)

Το Όραμα μας

Όραμα μας είναι να συνεχίσουμε την σταθερά ανοδική πορεία μας αλλά και την εξέλιξη μας με την ίδια συνέπεια όλων αυτών των χρόνων αυξάνοντας παράλληλα όσο μπορούμε την κοινωνική μας συνεισφορά.

Φιλοδοξούμε για μια μακροπρόθεσμη πορεία της εταιρείας μας ενεργώντας με το ήθος και την ειλικρίνεια που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια .

Copyright © 2015 Παναγιωτάς ΑΕ
Visa Mastercard Dinnerss Maestro
Haccp"
Σχεδίαση & ανάπτυξη Global Media
Facebook Twitter YouTube
Instagram