Καλώς ήλθατε στο Supermarket Παναγιωτάς!
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Instagram
SMART CARD

Αν δεν έχετε πάρει ακόμη τη δωρεάν ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ Smart Card σας, τότε δείτε γιατί πρέπει να φτιάξετε αμέσως μια.

Τι είναι η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ Smart Card;

Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ Smart Card είναι η εκπτωτική κάρτα που σας δίνει την δυνατότητα να απολαμβάνετε εκπτώσεις και οφέλη στις αγορές σας από τα Supermarket ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ. Με την Smart Card μπορείτε να κερδίσετε ειδικές εκπτώσεις σε επιλεγμένα είδη. Επιπλέον, μπορείτε να συγκεντρώσετε πόντους και να κερδίσετε δωροεπιταγές που θα αφαιρεθούν από το λογαριασμό σας στο ταμείο ακόμα και δώρα.

Η Smart Card  δεν είναι πιστωτική κάρτα. Είναι ΔΩΡΕΑΝ , χωρίς καμία απολύτως συνδρομή και δεν έχει ημερομηνία ληξης.

Πώς θα την αποκτήσετε;

Είναι απλό: Αφιερώστε 5 λεπτά για να συμπληρώστε μια αίτηση που θα βρείτε στα Supermarket ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ η συμπληρώστε την Online φόρμα εδώ και πάρετε την κάρτα σας από το κεντρικό μας κατάστημα . Η κάρτα σας θα είναι έτοιμη για χρήση σε 24 ώρες από την αίτηση σας.

Πως θα την χρησιμοποιήσετε;

Μπορείτε να συμπληρώσετε πόντους με δύο τρόπους:

  • Αγοράζοντας επιλεγμένα προϊόντα που θα βρείτε στα ράφια των καταστημάτων μας με την ένδειξη “Smart Card”. Για τα προϊόντα αυτά θα ενημερώνεστε κάθε μήνα και από τα φυλλάδια μας. 
  • Αγοράζοντας οποιοδήποτε προϊόν από τα καταστήματα μας συγκεντρώνεται πόντους με βάσει την αξία του κάθε προϊόντος.

Τι σας προσφέρει η Smart Card;

Για κάθε 300 πόντους που συγκεντρώνετε στην κάρτα σας, κερδίζετε μία δωροεπιταγή αξίας 8€ που αφαιρείται όποτε εσείς επιθυμείτε μέσα στο διάστημα ενός μήνα από την ημερομηνία που εκδόθηκε η δωροεπιταγή. Εναλλακτικά έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο δώρο, αντί της αφαίρεσης των 8€ , τα οποία θα βρείτε στα ράφια με την ειδική σήμανση : ΔΩΡΑ SMART CARD.

Πως βλέπετε τους πόντους σας;

Κάθε φορά που ψωνίζετε στα Supermarket ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ και χρησιμοποιείτε την Smart Card σας, εμφανίζονται στην απόδειξη σας: οι πόντοι που αντιστοιχούν στο σύνολο του λογαριασμού σας αλλά και το προηγούμενο σύνολο των πόντων σας .

Που εξαργυρώνετε τους πόντους σας;

Οι πόντοι σας εξαργυρώνονται και στα 2 δύο καταστήματα μας ανεξαρτήτως από ποιο κατάστημα κάνατε την εγγραφή ή σε ποιο κατάστημα σας δόθηκε η δωροεπιταγή - κουπόνι δώρου.

Copyright © 2015 Παναγιωτάς ΑΕ
Visa Mastercard Dinnerss Maestro
Haccp"
Σχεδίαση & ανάπτυξη Global Media
Facebook Twitter YouTube
Instagram